Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، فرهنگسرای کتاب امسال با حضور در سی و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «کتاب سایه‌بان شهر» میزبان بازدیدکنندگان از این دوره از نمایشگاه کتاب در مصلای امام خمینی (ره) است.

یکی از برنامه‌های این بخش، اجرای نمایش برای کودکان، متناسب با کتاب‌های مختلف است؛ به طوری که روزانه برخی از شاعران و تصویرگران کودک با حضور در فرهنگسرای کتاب برای کودکان و نوجوانان به اجرای برنامه‌های آموزنده و شاد می‌پردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین اختصاص بخشی برای نقاشی کودکان، قصه‌خوانی و تصویرگری موجب شده تا کودکان و نوجوانان مخاطب اصلی این غرفه باشند. روزانه در فرهنگسرای کتاب، کارگاه نمایش نیز برگزار می‌شود که در این کارگاه کودکان با قصه‌گویی نیز آشنا می‌شوند و پس از آن، آموخته‌های خود را به اجرا در می‌آوردند و با قرار دادن صورتک اشخاص و حیوانات مختلف، جای آنها سخن گفته و به صورت بداهه، نمایشی جذاب را در معرض دید سایر بازدیدکنندگان قرار می‌دهند.

به گفته یکی از مسؤولان غرفه فرهنگسرای کتاب، در این بخش علاوه بر آموزش اجرای نمایش و تقلید صدا، صورتک‌هایی به کودکان داده می‌شود تا از پشت آن به اجرای نمایش بپردازند. این اقدام مزایای مختلفی دارد؛ به طوری که ممکن است، کودکانی که به هر دلیلی خجالتی هستند، با قرار دادن صورتک، بهتر با دیگران ارتباط برقرار کنند و در برنامه‌های جمعی مشارکت داشته باشند.

معرفی کتاب مناسب برای افراد با سنین مختلف از دیگر اقدامات فرهنگسرای کتاب در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران است که روزانه برخی از نویسنده‌ها با حضور در این غرفه، با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و به معرفی کتاب خود می‌پردازند. همچنین در بخشی از این غرفه، کودکان می‌توانند نقاشی شغل مورد علاقه خود را بکشند و جایزه بگیرند.

 همچنین کارگاه کرسی کتاب در ساعات پایانی نمایشگاه به بررسی آثار برتر و همچنین شاهنامه‌خوانی می‌پردازد و شعر و موسیقی بومی در این غرفه پخش می‌شود تا افراد از طریق موسیقی، با فرهنگ و آداب مناطق مختلف کشور آشنا شوند. البته برای این منظور، برخی از موسیقی‌دان‌ها و افراد آشنا با این حوزه، در غرفه به تحلیل و بررسی موسیقی اهتمام دارند.

غرفه فرهنگسرای کتاب از سمت متروی تهران در اوایل ورودی مصلای بزرگ امام خمینی (ره) قرار دارد که بسیاری از بازدیدکنندگان می‌توانند قبل از ورود به شبستان و غرفه‌های متعدد نمایشگاه کتاب، از فضای این بخش استفاده کنند.

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه از ساعت ۱۰ تا ۲۰ در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) دایر است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگسرای کتاب تصویرگری کودکان مصلای امام خمینی فرهنگسرای کتاب اجرای نمایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۱۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید

به گزارش خبرنگار مهر، غرفه مرکز مطالعات عراق در سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شروع به کار کرد.

این مرکز پس از سال ۲۰۰۳ از قدیمی ترین مراکز مطالعاتی دانشگاهی عراق است و توانسته بیش از ۱۸۴ عنوان کتاب علمی در زمینه های مختلف از جمله تعاملات عراق و نیازمندی های علمی جامعه عراق منتشر و روانه بازار نشر کند. شماره ۱۹۱ با عنوان «طوفان الاقصی، و الخارطة المستقبلیة لمحور المقاومة فی ظل المتغیرات الدولیة الراهنة» آخرین شماره از تولیدات این مرکز است.

مشکلات انتقال کتاب از عراق به ایران سبب شد مرکز مورد اشاره از بین ۱۸۴ عنوان فقط با ۷۰ عنوان در این دوره از نمایشگاه شرکت کند. کمیته علمی مرکز مطالعات عراق متشکل از اساتید بازنشسته یا اساتید در حال تدریس دانشگاه عراق هستند، به همین دلیل این غرفه از تنوع کتابی خوبی برخوردار است. در این غرفه آثاری از حل مشکلات عراق گرفته تا شهادت شهید سلیمانی و کیفیت محاکمه آمریکا در این جنایت به چشم می خورد. این کتاب در دانشگاه های ایران نیز به عنوان منبع علمی رفرنس داده می شوند.

تصویر شهید سردار قاسم سلیمانی روی جلد کتاب های زیادی در این غرفه توجه را جلب می کند. در ابتدا اینطور به نظر می رسد که شاید این مرکز درباره شهدای ایرانی غیر از سردار سلیمانی تالیفی داشته باشد، اما وقتی با مسؤول غرفه وارد گفت و گو می شوی، می گویند مرکز مطالعات عراق درباره شخصیت های فرا ملی و فرا منطقه ای ایران از جمله امام خمینی (ره)، آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله العالی) و سردار سلیمانی کتاب چاپ کرده است. عراقی ها درباره حاج قاسم می گویند: «او چه گوارای مسلمان هاست.»

تهاجم فرهنگی و آرمان های امت اسلامی در بیانات رهبر معظم انقلاب از دیگر موضوعاتی است که مرکز مورد اشاره به آن ها پرداخته، کتاب نوشته و منتشر کرده است.

دانشگاهیان بیشترین مخاطب غرفه مرکز مطالعات عراق هستند. با توجه به همسایگی ایران و عراق و تعاملات این دو کشور، باعث این گلایه شده که چرا مرکز مطالعات عراق در ایران دفتر فروش و نمایندگی ندارد.

کد خبر 6100605 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تهران افتتاح شد+ عکس
  • غرفه یمن در نمایشگاه کتاب تهران افتتاح شد
  • جزییات تازه‌ترین ویژه‌برنامه «یاد دوست» اعلام شد
  • مرکز مطالعات عراق با ۷۰ عنوان به نمایشگاه کتاب رسید
  • حضور انتشارات علمی و فرهنگی با ۳۰۸ عنوان در نمایشگاه کتاب
  • حاشیه‌ های روز اول نمایشگاه کتاب (عکس)
  • نشر ۲۷ بعثت با ۲۱۰ عنوان به نمایشگاه کتاب آمد
  • ادعای جذاب آروا در نمایشگاه بین‌المللی تبریز: ما رقیب بوش و متابو هستیم
  • آثار رضا مافی به موزه هنرهای معاصر می‌رود/نمایش برگزیده‌ای ازآثار
  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب